Diensten

Webdeveloper

Opzoek naar iemand die uw ontwerp omzet naar een werkende website of wilt u uw website geschikt laten maken voor de mobiele telefoon? Ik ben beschikbaar voor (deel)projecten. Ik kan u dus ook met specifieke onderdelen helpen.

Klik hier voor de tarieven.

Webdesigner

Opfrisbeurt van uw website nodig? Door het toepassen van de nieuwste trends en gecombineerd met mijn creativiteit op het gebied van webdesign kan ik u  helpen. Bekijk mijn laatst opgeleverde projecten om een indruk te krijgen van mijn werk.

Klik hier voor de tarieven.

Website-onderhoud

Geen zin om regelmatig te kijken of uw website nog wel up-to-date is? Of om uw website regelmatig aan te passen met uw nieuwe tarieven, data etc.? Kies een geschikt onderhoudsabonnement en met een simpel telefoontje of e-mailtje is het zo gepiept!
Klik hier voor de tarieven.

Computer-assistent

Moeite met het gebruik van uw computer? Wilt u leren hoe uw telefoon of tablet werkt? Liever weten hoe Word of Excel werkt? Of zelfs Photoshop? Ik kom graag bij u langs om u daarmee te helpen. Zoekt u hulp bij iets anders? Vraag het even!
Klik hier voor de tarieven.

Webhosting

Uw website online houden met de service die u wenst? Geen gedoe met lastige tickets en helpdeskmedewerkers die u niet begrijpen. Bij mij hebt u de beste hosting met de beste persoonlijke service.
Klik hier voor de tarieven.

SEA & SEO

Uw site beter laten presteren in de zoekresultaten (van Google, Bing, Facebook etc)? Tijdelijk of permanent een Google Adwords-campagne draaien? Ik kom u hierbij graag helpen. Ik wil het u wel leren en ik wil het u wel uit handen nemen.
Klik hier voor de tarieven.

Over Frans

Frans

Ik heb altijd al een grote belangstelling gehad voor techniek. Zo heb ik mijn hele leven de Lego niet aan de kant willen zetten, zat ik al in MS-dos te rommelen voor ik wist waarom het op de computer zat, had ik onze tweede pc al uit elkaar gehad voor hij stuk was, bouwde ik mijn eigen zeepkisten en kabelbaan, haalde ik de motor van de tractor verscheidene malen uit elkaar en sleutelde ik vaak aan mijn Aprilia.

Als programmeur ben ik graag aan het programmeren in PHP, JavaScript, HTML5 of Java. Ik kies de taal die het beste bij de wensen van de klant past.

Voor diverse partijen onderhoud ik ook de SEA en SEO. Ik ben altijd opzoek naar het beste resultaat en vind het een uitdaging om de site optimaal te laten presteren! Mag ik u helpen?

Vaardigheden

PHP
99% Complete
Javascript
96% Complete
HTML(5) + CSS
95% Complete
Wordpress
90% Complete
SEO (zoekmachineoptimalisatie)
90% Complete
SEA (Google Adwords)
85% Complete
Photoshop
80% Complete