Website voor keukencafé TOTT

TOTT homepage desktop

Keukencafé TOTT voorzien van een splinternieuwe website.

Sinds begin maart is er een nieuw restaurant geopend in Leeuwarden. Dit is keukencafé TOTT. Voor dit restaurant heb ik een nieuwe website mogen ontwikkelen.

Ik doe voor keukencafé TOTT ook de webhosting en het onderhoud van de website. Zo kunnen ze zorgeloos saté blijven serveren in TOTT.

De website is naast dat hij super snel laad ook voorzien van een beveiligde verbinding. U kunt deze website dus met een gerust hart bezoeken!

Dienstenpagina ge-update

Alle diensten van Frans op een rij

Alle diensten van Frans op een rij


Om u een beter overzicht te geven van alle diensten die ik voor u kan verzorgen, heb ik de dienstenpagina ge-update. U kunt in een oogopslag zien wat ik zoal doe. Kom, neem eens een kijkje!

Want zeg nu zelf, wist u dat ik uw website voor u kan bijhouden? Kan hosten? Kan voorzien van een passende online advertentiecampagne? Nee? Bij deze!

Tarievenpagina toegevoegd

Onlangs heb ik de tarieven voor 2015 op papier gezet en hier een overzicht van gemaakt. Op deze manier kunt u eenvoudig zien wat mijn diensten u zullen gaan kosten. Natuurlijk komt er bij veel projecten maatwerk aan te pas. Voor maatwerk kunt u altijd vrijblijvend een offerte opvragen.
Ik kan u helpen met:

  • Uw nieuwe website / webshop;
  • Domeinnamen;
  • Webhosting;
  • Webdesign;
  • Computerhulp;
  • SEA, Search Engine Advertising (Google Adwords);
  • SEO, Search Engine optimisation (Zoekmachineoptimalisatie).

Bel of mail mij gerust eens als u vragen hebt!

Cadeaukaart

Cadeaukaart gekregen van Jannemiek Douma

Cadeaukaart gekregen van Jannemiek Douma

Gisterochtend kwam Jannemiek Douma van Jannemiek Douma Creatieve Communicatie op kantoor om een cadeaukaart van Bol.com te overhandigen.

Daarnaast hebben wij een mogelijke nieuwe opdracht besproken. Dat lijkt een mooi klusje te worden. Later meer 🙂

Bedankt voor zowel het vertrouwen als de cadeaukaart!

Bloei begeleiding

Headerafbeelding Bloei begeleiding

Voor Bloei begeleiding heb ik een splinternieuwe responsive website ontworpen en later ook volledig ontwikkeld op basis van WordPress.

Meertalig

De website is meertalig gemaakt zodat de bezoeker kan kiezen of de website in het Nederlands, of juist in het Frysk moet worden weergegeven. Voor de eigenaar van de website is een eenvoudige knop gemaakt waarmee eenvoudig een Friese vertaling van een pagina kan worden toegevoegd.

Door de meertaligheid moesten diverse elementen en plugins van WordPress worden aangepast zodat bijvoorbeeld ook de verstuurde e-mail vanuit het contactformulier in het Fries is opgemaakt.

De website is te vinden op bloeibegeleiding.nl

Nieuwe algemene voorwaarden

Al enige tijd staat de nieuwe website van Frans – Freelance Webdeveloper online. Nu was het dan ook de hoogste tijd om de algemene voorwaarden eens te herzien en online te plaatsen. Ik hoop u ook in 2015 weer vanuit Ferdivedaasje Webdesign van dienst te kunnen zijn met mijn werkzaamheden als freelance webdeveloper en webdesigner. Hebt u vragen naar aanleiding van de voorwaarden dan hoor ik dat graag!

U kunt de voorwaarden hier vinden en lezen.

Nieuwe website!

frans-deboer.nl

De splinternieuwe website van Frans-deboer.nl. Uw freelance webdeveloper!

Lang lang geleden heb ik een site gemaakt voor mijn bedrijfje. Deze website was al enige tijd niet meer up-to-date. Dit maakte het de hoogste tijd om eens een compleet nieuwe website te maken. Bij deze!

Aan mijn diensten is niks veranderd, ik sta nog gewoon elke dag voor u klaar om aan uw website of (deel)project te werken als freelance developer.

Hebt u een vraag of opmerking? Schroom niet om met mij in contact te treden!