Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/p18058/domains/frans-deboer.nl/public_html/wp-content/themes/stanleywp/functions/function-extras.php on line 64

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/p18058/domains/frans-deboer.nl/public_html/wp-content/themes/stanleywp/functions/function-extras.php:61) in /home/p18058/domains/frans-deboer.nl/public_html/wp-content/plugins/disable-xml-rpc-pingback/disable-xml-rpc-pingback.php on line 51
Website voor keukencafé TOTT - Freelance webdeveloperFreelance webdeveloper

Website voor keukencafé TOTT

TOTT homepage desktop

Keukencafé TOTT voorzien van een splinternieuwe website.

Sinds begin maart is er een nieuw restaurant geopend in Leeuwarden. Dit is keukencafé TOTT. Voor dit restaurant heb ik een nieuwe website mogen ontwikkelen.

Ik doe voor keukencafé TOTT ook de webhosting en het onderhoud van de website. Zo kunnen ze zorgeloos saté blijven serveren in TOTT.

De website is naast dat hij super snel laad ook voorzien van een beveiligde verbinding. U kunt deze website dus met een gerust hart bezoeken!