Tarieven

    Uw website of webshop

Snel en vakkundig geholpen voor een nette prijs? U hebt de juiste persoon gevonden. Een website binnen een dag? Nee, dat doen wij niet. De website wordt na het bouwen onderworpen aan diverse technische onderzoeken om er zeker van te zijn dat uw website ook daadwerkelijk goed functioneert.

  • Reageert de website snel genoeg?
  • Duurt het laden niet te lang?
  • Kan het niet nog sneller?
  • Komen de e-mails allemaal aan?
  • Werken de statistieken?
  • Is de verbinding beveiligd?

Deze testen kosten tijd. Zonder deze optimalisatieslagen verkoop ik geen websites. Vergelijk het met een niet geteste nieuwe auto. U hebt geen idee of de auto zal starten, of hij u ├╝berhaupt thuisbrengt etc.

U hebt uw website met een vanafprijs van € 375,- exclusief BTW, domeinnaam, webhosting en onderhoud. Vraag vrijblijvend een offerte aan met uw specifieke wensen!

 Webhosting

  
Bandbreedte per maand
Schijfruimte
Databases
FTP-accounts
E-maildoorstuurders
Domeinverwijzingen
Subdomeinen
Aantal maillijsten
Autoresponders
Cronjobs
Prijs per jaar
Basis€ 4,58* p/m
1000 mb
500 mb
1
1
-
-
-
-
-
-
€ 55,-*
Modaal€ 6,25* p/m
1500 mb
750 mb
5
5
5
5
5
-
-
-
€ 75,-*
Meest gekozen pakket!
Intensief€ 7,50* p/m
3000 mb
1000 mb
10
10
10
10
10
10
10
Ja
€ 90,-*

* Prijs is exclusief BTW, domeinnaam en onderhoud. Betaling is vooraf en per jaar.

 Website-onderhoud

Hebt u geen zin om uw website up-to-date te houden? En daarmee vrij van hackers? Ik bied voor een kleine jaarlijkse vergoeding aan om uw site:

  
Update-controle
Content-aanpassingen
Prijs per jaar
Basis€ 3,33 p/m*
6x per jaar
1x per jaar
€ 40,-*
Modaal€ 4,58 p/m*
Elke maand
6x per jaar
€ 55,-*
Meest gekozen pakket!
Intensief6,67 p/m*
Elke week
Elke maand
€ 80,-*

* Prijs is exclusief BTW. Betaling is vooraf en per jaar.

 Uw computerhulp

Hulp nodig met uw computer, tablet, printer, website of telefoon? Ik help u graag. Ik ben voor diverse mkb'ers en particulieren de vaste "ict-er" die helpt om de website aan te passen, de nieuwe computer, telefoon of tablet uitlegt en hen helpt met een cursus 'werken in Excel'. Ik verzorg indien gewenst ook uw Google Adwords-campagnes. Ik reken voor dit soort werkzaamheden € 50,- per uur exclusief BTW en reiskosten.

 SEA & SEO

SEA
Adverteren in Google of op Facebook? Ik doe voor diverse klanten de SEA, wat staat voor Search Engine Advertising. Zowel permanente advertenties als kortlopende promoties om bepaalde evenementen te promoten.

SEO
Naast betaalde advertenties is het erg belangrijk om "organisch" goed vindbaar te zijn. Dit betekend dat een zoekmachine uw site niet alleen vindt (bekijkt) maar ook begrijpt (kan koppelen aan zoekopdrachten van andere mensen). Dit noemt met SEO, wat staat voor "Search Engine Optimisation". In het Nederlands is dat zoekmachineoptimalisatie (een mooi woord voor galgje!).

Projectbasis
Bij SEA en SEO werk ik vaak op projectbasis. Dit houdt in dat we samen vooraf een analyse doen, samen gaan kijken op welke termijn het klaar moet zijn en dat ik aangeef hoeveel uur per week/maand ik nodig heb om uw wensen te uit te voeren.

Website-analyse
Wilt u weten of uw website goed gemaakt is? Ik kan u voorzien van een gratis mini-analyse! Een uitgebreide analyse met eventuele actiepunten zal ik wel een kleine vergoeding voor vragen. Dit in overleg met u.

Kosten
Voor de analyse, SEA en SEO reken ik een tarief van € 50,- per uur exclusief BTW.